Natrag

Radionica

B3 HessenLab 2024. / Rok za prijavu 3. 6. 2024.

HessenLab predstavlja međunarodni program usavršavanja i mentorstva namijenjen mladim profesionalcima iz područja filma, umjetnosti, VR/AR-a i igara koji se održava tijekom B3 Festivala pokretnih slika.

Workshop

Wed
13
D.:
13
Nov
2024
9:00
L.:
Frankfurt na Majni
Registracija

HessenLab predstavlja međunarodni program usavršavanja i mentorstva namijenjen mladim profesionalcima iz područja filma, umjetnosti, VR/AR-a i igara koji se održava tijekom B3 Festivala pokretnih slika.

Program usavršavanja održavat će se od 13. do 16. listopada o.g. u Frankfurtu na Majni (Njemačka) te uključuje radionice, masterclassove, sastanke jedan na jedan i umrežavanje. Dok će iskusni mentori iz audiovizualnih/kreativnih industrija pratiti sudionike u radu na njihovim projektima, program također nastoji potaknuti dugoročnu suradnju i međunarodno umrežavanje novih talenata i etabliranih stručnjaka iz različitih medijskih i kreativnih industrija. Za sudjelovanje u programu bit će odabrano dvanaest mladih stručnjaka s projektima u razvoju.

Sudionicima će biti osigurane akreditacije za cijeli B3 Festival 2024., a najboljim projektima bit će dodijeljene nagrade (jedna nagrada od 1.500 eura te dvije nagrade u iznosu od 500 eura).

HessenLab program usavršavanja namijenjen je međunarodnim kreativcima koji su prethodno objavili barem jedno audiovizualno djelo (u području filma, umjetnosti, VR/AR-a ili igara) te koji se prijavljuju s audiovizualnim projektom u razvoju (poželjno je da bude u ranim fazama razvoja).

Prijave se odvijaju putem poveznice, a rok za prijavu je 3. lipnja o.g.!

Kotizacija za sudjelovanje u projektu iznosi 100 eura. Organizator pokriva troškove smještaja sudionika, a putne troškove pokrivaju sami sudionici.

B3 Festival pokretnih slika, koji se održava od 13. do 20. listopada 2024., obuhvaća projekcije filmova, izložbe, konferencije te razna natjecanja, a namijenjen je profesionalcima i mladim talentima koji rade u kreativnim industrijama i medijima, predstavnicima filmske industrije, politike i znanosti, kao i zainteresiranim pripadnicima šire javnosti. Osim toga, B3 HessenLab dio je B3 Talent Foruma – platforme za promociju talenata u usponu te prostora za nadolazeće kreativce iz svih audiovizualnih polja.

Više informacija o programu usavršavanja moguće je pronaći na poveznici.

Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.