Natrag

Otvorene prijave za registraciju u sklopu štanda 'Kreativna Europa MEDIA' ove godine u Cannesu!

Štand Kreativne Europe MEDIA i ove će se godine naći na filmskom sajmu Marché du Film u sklopu 77. izdanja Filmskog festivala u Cannesu, i to od 14. do 22. svibnja!
Autor
Author
DKE – Ured MEDIA Hrvatske
Objavljeno
Date
Friday
22
March
2024

Štand Kreativne Europe MEDIA i ove će se godine naći na filmskom sajmu Marché du Film u sklopu 77. izdanja Filmskog festivala u Cannesu, i to od 14. do 22. svibnja! Na štandu je tijekom najpoznatijeg događanja filmske industrije u godini moguće otkriti ekskluzivne filmske projekcije, proširiti vlastitu mrežu povezivanjem s ljudima iz industrije te nadahnuti se dijeljenjem iskustava i trendova u industriji s drugim profesionalcima.

Tako će i ovog svibnja štand Kreativne Europe MEDIA u Cannesu okupiti redatelje, audiovizualne profesionalce željne povezivanja s potencijalnim partnerima, distributere u potrazi za svježim sadržajem, producente spremne osigurati financiranje za svoj sljedeći projekt i mnoge druge stručnjake u industriji, a sudionicima će omogućiti da maksimiziraju svoje iskustvo na festivalu, umreže se i povećaju svoju vidljivost predstavljanjem svoje linije u online katalogu. Osim toga, europski prodajni agenti usmjereni na povećanje svoje međunarodne prodajne prisutnosti u Cannesu imat će osiguran namjenski prostor u sklopu štanda smješten na Rivieri.

Usluge štanda su besplatne, a svim sudionicima osiguran je poseban popust na cijenu akreditacije za industrijsko događanje u iznosu od 409 eura.

Sudjelovanje je namijenjeno samostalnim europskim audiovizualnim profesionalcima, odnosno onima koji su bazirani u Europi i koji nude europski sadržaj.

Više informacija o kriterijima te sam obrazac za prijavu na događanje moguće je pronaći na poveznici. Rok za registraciju je 3. 5. 2024.!

Linkovi
LINKS
Nema linkova.
No links found.
DOCUMENTS
DOKUMENTI
Nema povezanih dokumenta.
No links found.
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.